Daar is ie dan: onze handgrasmaaier. Tijden ben ik al aan het zoeken en vragen waar ik deze kon kopen maar helaas niet heel erg succesvol. Totdat……ik met hulp van een vriendin het gewenste apparaat tweedehands kon kopen van een oude Malawiaanse man die er een handeltje in heeft.

Nou moet het mij van het hart dat ik deze grasmaaiers ondingen vind. Het is zwaar en neemt heel veel tijd, iedere keer zit het draaimechanisme vast door gras wat erin blijft steken en zit je weer te prutsen om dit eruit te peuteren. Na een week zwoegen en zweten achter dat rotding door Abambo Patrick, Mister Wilson en mijzelf en nog steeds niet al het gras gemaaid staat mijn besluit vast: we gaan sparen voor een grasmaaier op benzine!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *