2 februari 2021

Ik stapte vanochtend uit mijn huis en zag de mooiste regenboog sinds jaren. Gods belofte aan ons. Zachtjes prevelde ik de woorden: ‘Een boog in de wolken als teken van trouw, staat boven je leven zegt Ik ben bij jou’. 

Een half uur later ontving ik het bericht van het overlijden van Cherie. Achttien jaar lang heb jij je ingezet voor weduwen en wezen op Kondanani. Van die achttien jaar werkten we vier jaar samen. Ondanks dat we niet meer samen werkten kwamen we elkaar toch nog regelmatig ergens tegen. De laatste keer was op Kondanani en vol trots stelde je mij voor aan de inmiddels opgegroeide kinderen. Het was overduidelijk dat je van ze hield! 

Het is een nauwelijks te bevatten feit dat je er niet meer bent, Cherie. Je stond ‘midden in het leven’ en genoot van datgene wat je deed en waar je goed in was. Dank voor je bemoedigingen, je liefde voor de Kondanani kinderen, voor hen die op je pad werden gebracht en je liefdevolle zorgen voor Annie. 

Corona nam je leven maar je leeft nu voor altijd!