Gisteren was een moeilijke dag. Dat kan natuurlijk en gezien de omstandigheden helemaal maar mag toch niet te lang duren. Want daar is niemand meegeholpen en ik al helemaal niet.

Vandaag een dag van dankbaarheid! Met hulp vanuit de UK is het gelukt om het Solar equipment weer aan de gang te krijgen. De diepvries en de koelkast doen het weer en ook de buitenverlichting op de meeste gebouwen. We hebben een plan gemaakt hoe we de hulpverlening op gaan zetten en morgen gaan we dit aan 10 dorpsoudsten presenteren die naar Ahava komen.

Dank voor lieve vrienden die zo’n enorme bemoediging voor mij zijn in deze niet gemakkelijke situatie. Dank voor lieve betrokken mensen die bereid zijn om financieel te helpen zodat Ahava 250 tot 300 gezinnen kan gaan helpen met voedsel en een deken.

Bid dat de weg snel gerepareerd zal gaan worden of in ieder geval dat er weer transport plaats mag gaan vinden. Op dit moment is dat nog steeds niet het geval wat maakt dat we naast plannen maken nog niet tot uitvoer kunnen overgaan.

Bid ook dat er niet meer regen zal gaan komen. Vanmiddag helaas toch een enorme bui gehad maar gelukkig is het nu weer droog.

Dank voor al jullie liefde op afstand.