Financiële ondersteuning
Ahava Ministries in Malawi is afhankelijk van financiële en materiële steun van heel veel betrokken sponsors.  Dankzij hun geweldige support die op vele manieren gegeven wordt, draait dit project! Jouw steun is bijzonder welkom! Dat kan in veel vormen en op veel manieren. Je kan je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen. Of lees regelmatig de blogberichten van Chris.

Ook kun je eenmalig een gift geven. En helemaal geweldig is als je het project structureel wil ondersteunen.
We zijn op zoek naar mensen die bereid zijn om een beetje te geven …. om een heleboel te kunnen veranderen.

ANBI status

Giften kunnen worden gestort op rekening NL23 ABNA 0574 6674 31 ten name van Stichting Ahava Malawi of via Paypal (zie zijbalk). Voor Nederlandse belastingbetalers zijn de giften voor de inkomstenbelasting aftrekbaar. De stichting heeft de ANBI goedkeuring sinds 1 januari 2008, onder RSIN: 8126.59.594.

KvK- nummer: 28098094Stichting Ahava Malawi
Doelstelling van de stichting is het bevorderen van geestelijk en maatschappelijk welzijn van de armste bevolking van Malawi, waaronder wezen en weduwen, door medische zorg, voorlichting, onderwijs, activiteitenbegeleiding en andere ondersteunende activiteiten. De hulpverlening geschiedt ongeacht politieke, godsdienstige of andere overtuiging en ongeacht afkomst naar ras, sekse, huidskleur of taal.
Lees voor meer informatie het beleidsplan, de jaarverslagen en de statuten.

Beleidsplan 2022 Stichting Ahava Malawi

Jaarverslag 2021

Jaarverslag 2020

Jaarverslag 2019

Jaarverslag 2018

Jaarverslag 2017

Jaarverslag 2016

Jaarverslag 2015

Statuten Stichting Ahava

Fraudeprotocol Stichting Ahava Malawi en Ahava Ministries