Vanmiddag was onze eerste voedseluitdeling aan gezinnen uit 10 dorpen om Ahava die allemaal gevolgen hebben ondervonden van Cycloon Ana. Er is zoveel nood maar als organisatie hebben wij gekozen om in de eerste levensbehoefte te voorzien: eten, een deken en wellicht in de toekomst zaden zodat de mensen weer kunnen gaan planten. Dan gaan mensen weer aan het werk in hun tuinen en kan men weer uitzien naar eten van eigen tuin.

Maar voordat dit zover is moet er nog heel veel hulp plaats gaan vinden aan nog heel veel meer mensen in verschrikkelijke nood.

Zo begonnen wij vanmiddag met het delen van Gods Woord door Abambo Patrick gegeven. Zoveel mensen bemoedigd mochten worden door wat hij met hen deelde.

Daarna dorp na dorp wat hun eten en deken in ontvangst mocht nemen. Wat een ongelofelijke organisatie om dit voor 300 gezinnen te doen. Maar wat een dankbaarheid dat we dit met jullie financiële hulp konden doen.

Uw financiële hulp wordt zeer op prijs gesteld. Daardoor zijn wij in staat om juist hen te helpen, te bemoedigen en naast hen te staan in deze moeilijke tijd. Helpt U mee?