De kliniek Baruch HaShem van Ahava Ministries geeft gratis medische zorg aan de kwetsbare en arme medemensen in ons gebied. Per maand behandelen we rond de 1200 patiënten die van dichtbij maar soms ook van meer dan 10 kilometer ver weg komen. 

Vandaag ontving onze kliniek 1000 gezichtsmaskers van Road To Relief met grote dank naar Zaiba voor de organisatie daarvan. Met deze geweldige donatie zijn we nu instaat om iedere patiënt die onze kliniek bezoekt een gezichtsmasker te geven om de verspreiding van het Covid 19 virus onder controle te houden. 

We hebben in onze kliniek nog geen corona patiënten gezien, wel een aantal verdachte ‘gevallen’ die doorgestuurd zijn naar het regeringsziekenhuis maar na het testen allen negatief bleken te zijn. Desondanks…..samen kunnen we ook hierin een verschil maken nu we bijna 3000 corona patiënten en 55 doden in Malawi tellen. 

Namens Ahava Ministries en kliniek Baruch HaShem onze oprechte dank naar Road To Relief voor deze geweldige donatie. @dankbaarvoorhulpinmoeilijketijden!