Om 4am aan de slag omdat er elektriciteit is, is gelijk een stuk minder erg met zo’n Lieverd bij mij die mij gezellig gezelschap houdt. Norton is een buitenpoes die we als ieniemienie kitten in the bush vonden. Destijds woonde ik in de tent en zag het niet zitten om naast Pip ook nog een poes in de tent te hebben. En zo……..kreeg ze haar eigen plekje in de ruimte tussen de opslagcontainers. Ze vangt daar heel wat ‘vers vlees’. Iedere morgen komt ze mij bij mijn huis ophalen en wandelen we samen naar de kliniek. Ik mag haar niet optillen, ze komt zelden op schoot, madam heeft de regie in handen en toch………op haar eigen manier is ze heel aanhankelijk. Norton: we houden van je!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.