Kinderwerk op Ahava – 22 juli 2017

Vanochtend hadden we een geweldige tijd met Peter en Annemarie en hun meisjes Nadia, Maelisa en Tirza  en onze meisjes uit ons dorp Jana. Een droom van mij en grote wens om iedere zaterdagochtend op Ahava kinderwerk te mogen doen. We hebben hiervoor 1 vrijwilliger nodig die dit ‘karretje wil trekken’. 

Vanochtend was het feest met een Bijbelverhaal, zingen en dansen met Chichewa liedjes en spelletjes voor groot en klein. Voor de kleine meisjes blijven de poppen favoriet terwijl de oudere meisjes een hond uit een ballon leerden te maken. 

Lieve familie Mulderij: dank voor jullie bijdrage zodat onze meisjes even kind mochten en konden zijn!

Ahava Ministries - 1 juli 2017

Twee jaar geleden vierde we ons vijf jarig jubileum. Dit heuglijke feit legden we vast met het planten van een Baobab ‘boom’ door onze Nederlandse bestuursleden. Nu twee jaar later: kijk en zie! Dat kleine groene blaadje wat jullie in de diepte zien is uitgegroeid in een heuse Baobab boom. Dit is niet zomaar gegaan maar met zorg en liefde en zoals jullie op de foto zien ook met een stukje ondersteuning dat ie toch maar recht mag opgroeien. Een bijzondere overeenkomst die we willen uitdragen op Ahava: zorg en liefde en hier en daar ondersteuning aan de mensen die ons zijn toevertrouwd. Zeven jaar Ahava: we zijn dankbaar voor Gods trouw en voor alles wat Hij door mensen heeft mogelijk gemaakt. Dank voor jullie bijzondere betrokkenheid bij Ahava en ons allemaal!

Pip en Norton – 28 juni 2017

Begrijpen doe ik niet maar goed………….Pip is Norton’s beste vriend en je zou toch denken dat dit ook het geval is met Max. Nu gaat Max ook niet te zachtzinnig met ‘madam’ om maar toch…….het enige wat Max van haar krijgt is een poot met nagels. Verschil moet er wezen………dat is duidelijk. Hier een paar foto’s van ‘true love’