Vanochtend weer even bij de weg wezen kijken. Het gaat de goede kant op en wie weet kunnen we over 2 dagen Chikhwawa echt weer uit- en inrijden. Dan kan ik ook aan de slag met het organiseren van de hulpgoederen die naar Ahava moeten gaan komen.

De eerste uitdeling zullen bonen, maismeel, dekens en kookolie zijn en zullen naar 300 families gaan die het meest getroffen zijn door deze overstroming.

Hierna zullen we nog steeds voedsel blijven verstrekken omdat de oogst van de mensen volledig verloren is gegaan. Doordat de hutjes niet waterdicht zijn is voor velen de voorraad eten wat de mensen hadden nat geworden en niet meer eetbaar.

We willen dan ook helpen met zaden zodat de mensen weer kunnen gaan planten. In augustus zou het mogelijk zijn dat mensen dan hun eerste oogst weer hebben.

Er is nog een lange weg te gaan maar wat een voorrecht dat we die samen mogen lopen!

Wilt u financieel bijdragen zodat wij deze mensen met voedsel en hulpgoederen kunnen helpen dan kan dat via onze website www.ahava-malawi.com via het kopje ‘hoe steun je ons’ Hier kunt u via iDeal of Paypal uw donatie doen.

Uw financiële hulp wordt zeer op prijs gesteld.